top of page
't Oranje Kinderplein (Koningsdag Barendrecht)
't Oranje Kinderplein (Koningsdag Barendrecht)

do 27 apr

|

Barendrecht

't Oranje Kinderplein (Koningsdag Barendrecht)

Jack-events verzorgd in opdracht van Oranjevereniging Juliana in 2023 het kinderplein met vele activiteiten op de parkeerplaats naast de Bethelkerk (aan de Schaatsbaan) in Barendrecht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

27 apr 2023, 09:30 – 14:00

Barendrecht, Schaatsbaan 1, 2992 CN Barendrecht, Nederland

Over het evenement

't Oranje Kinderplein

Op 27-04-2023 (Koningsdag) verzorgd Jack events in opdracht van Oranjevereniging Juliana alle kinderactiviteiten op de parkeerplaats van de Bethelkerk aan de Schaatsbaan.

Hier is voor de vroege vogels een Koningsontbijt, hier kunnen zowel kinderen als ouders zich voor inschrijven, dit koningsontbijt is voorzien van animatie.

Er staat deze dag veel te gebeuren, zo is er na de Aubade (officiele opening van Koningsdag in de Dorpskerk) de opening van 't Oranje kinderplein, dit zal gebeuren met een openingsdans van Funky Feet.

Na de openingsdans zullen verschillende attracties open gaan waaronder; een springkussen, draaimolen, rodeostier en een tal van trampolines.

Ook zijn er schminksters en een ballonartiest aanwezig en is er tussen 09.30uur en 14.00uur een programma met verschillende spellen, muziek en live optredens. 

Uiteraard is er op het kinderplein ook de mogelijkheid tot diverse lekkere versnaperingen, denk hierbij aan een heerlijke wafellolly, ambachtelijk schepijs of een lekkere portie poffertjes, nabij het plein staat ook een hamburger kraam op de kruising tussen de Schaatsbaan en de Dorpsstraat.

Op het plein kan ook iets gedronken worden zo is er koffie, thee en limonade en zijn er ook sanitaire voorzieningen aanwezig.

Deel dit evenement

bottom of page