top of page
de PAAS party truck voor jouw wijk!
de PAAS party truck voor jouw wijk!

zo 17 apr

|

Zuid-Holland, Nederland

de PAAS party truck voor jouw wijk!

Reserveer nu DE animatie Paas act voor uw wijk. (uiteraard ook in andere vorm). * Meet & Greet met de Paashaas, * Party tuk-tuk uitgerust met DJ en geluidsinstallatie. * Kinder disco met begeleiding.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

17 apr 2022, 09:30 – 18 apr 2022, 17:00

Zuid-Holland, Nederland

Over het evenement

DE party PAAS truck!

inclusief; Licht, geluidsinstallatie en microfoons, DJ, Tuk-tuk (als dj booth), Paashaas en begeleiding.

De party PAAS truck hoort u van verre al aankomen, met de bekende kinderhits stopt hij op de door u aangegeven locatie en bouwt hier zijn pop-up event terrein op..

Plots staat daar een totale kinderdisco met als middelpunt de enige echte Paashaas, deze echte kindervriend wil uiteraard met iedereen even op de foto en zal samen met de kids de paaseieren speurtocht voltooien, vind jij het gouden EI? dan hebben wij nog een leuk extraatje!

Deze act is 45 minuten lang een waar spektakel, wenst u deze act iets langer? of misschien in combinatie met andere activiteiten, entertainment, etc? neem dan gerust even contact op!

Deze act is te combineren met catering (Limonade, IJsjes, Broodje worst of Hamburger) en of (bij acts van 2 uur of meer) een Springkussen, ballonartiesten, Schmink & glitter tattoo artists of Knutselcorner.

Ook hebben wij de beschikking over verschillende XXL professionele party tenten, steigerhouten statafels en barren.

Deel dit evenement

bottom of page