top of page
Braderie Midzomer feest Carnisse Veste
Braderie Midzomer feest Carnisse Veste

za 22 jun

|

Barendrecht

Braderie Midzomer feest Carnisse Veste

Vier Midzomer met ons in Carnisse Veste! Kom langs bij onze gezellige braderie met live muziek & entertainment, laat je beste dansmoves zien bij de Kidsparty of Qmusic the Party en doe mee aan onze loterij. We sluiten de avond af met een indrukwekkende vuurwerkshow.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

22 jun 2024, 10:00 – 21:00

Barendrecht, Van Beuningenhaven, 2993 Barendrecht, Nederland

Over het evenement

Informatie voor standhouders:

* Kramen zijn 3m breed

* Geen verkoop van voedselwaren  (alleen verpakt).

* Elektriciteit aanwezig.

* Beveiliging aanwezig.

* Laden en lossen vanaf 08:00uur, goederenliften beschikbaar voor gebruik.

* Genoeg gratis parkeergelegenheid in directe omgeving.

* Toileten aanwezig bij lokale horeca.

* Het Midzomerfeest bevat diverse entertainment, animatie en activiteiten en trekt veel publiek.

Programma:

QMUSIC THE PARTY HET LEUKSTE FEEST VAN NEDERLAND

Terwijl Qmusic is uitgegroeid tot het populairste radiostations van Nederland staat Qmusic the Party al jarenlang garant voor Feest in het land. Duizenden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland.

Qmusic is populairder dan ooit. De jarenlange ervaring vertaal zich in veel energieke en vooral uitverkochte optredens. Het adembenemende 3D leddecor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Ook het belangrijkste ingrediënt voor een groots feest is meer dan goed geregeld: alleen de beste hits uit van nu en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

De beste hits uit de Top40 en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s. Qmusic the Party is een zeer voordelige avondvullende act voor elke soort event.

Caribbean Brass International

De Caraïbische brassband Caribbean Brass International is een lopend dansorkest. De band bestaat uit een aantal blazers en drummers. De muzikanten zijn jongeren afkomstig uit het Caraïbisch gebied, o.a. Aruba, Antillen, Santo Domingo, Suriname, Haïti en Ghana, en woonachtig in Amsterdam en Almere, die broederlijk met elkaar omgaan. De kracht en het enthousiasme waarmee de muzikanten spelen, lijken onuitputtelijk en het ritme werkt aanstekelijk. Het is onmogelijk om de benen en heupen stil te houden. De Caribbean Brass International treedt op, zowel op podia als te midden van het publiek. De groep brengt een wervelende show die in praktisch alle ruimtes kan worden opgevoerd.

De Caribbean Brass International heeft met veel succes meerdere malen in bijna alle Europese landen opgetreden èn is de oudste en meest bekende Caraïbische brassband in Europa.

Tropicalkids party

  • Multi Slide Caribbean: Beleef het ultieme speelplezier met onze opblaasbare glijbaan met springkussen! De Multi Slide Caribbean is een echte blikvanger met zijn tropische thema en levendige 3D-figuren. Kinderen kunnen naar hartenlust springen, glijden en plezier maken.
  • Softplay Set Jungle: Laat de allerkleinsten op avontuur, klimmen, glijden en kruipen. Het jungle-thema zorgt voor eindeloos speelplezier en maakt elke activiteit onvergetelijk!
  • Springkussen Duck: Iedereen is dol op ons schattige Springkussen Duck! Met zijn vrolijke kleuren en het lieve eendje is dit springkussen een magneet voor kinderen op elk feest of evenement. Het zorgt voor urenlang speelplezier en een lach op elk gezicht!
  • Mega Multiplay Badeend Rubber Duck: Stap in de wereld van de badeend met onze Mega Multiplay Badeend Rubber Duck! Dit grote springkussen zit vol met obstakels en biedt zelfs een rustig hoekje om te chillen.
  • Vier op een rij: Daag je vrienden en familie uit met het klassieke Vier op een rij! Dit strategische en slimme spel draait om het vormen van een rij van vier schijven. Of je nu horizontaal, verticaal of diagonaal wint, dit spel zorgt altijd voor spanning en plezier. Ideaal voor 2 of meer spelers en perfect voor elk evenement!
  • Stokkenvangen Kippen: Beproef je geluk en vaardigheid met Stokkenvangen Kippen! Trek aan een van de acht touwtjes en kijk welke stok valt. Wie vangt de meeste stokken? Dit spannende spel is leuk voor iedereen en maakt elk feest of evenement nog gezelliger!

Ontmoet transformer Bumblebee op ons evenement!

Maak je klaar voor een ontmoeting met Bumblebee, één van de meest iconische Transformers! Deze beroemde robot, bekend uit talloze films, komt naar ons evenement en jij kunt erbij zijn.

Mis de kans niet om deze indrukwekkende robot in het echt te zien. Bumblebee trekt de aandacht van iedereen en is een favoriete fotomoment voor jong en oud. Met zijn voice-changer kan hij zelfs spreken, wat hem nog levendiger en boeiender maakt.

Kom naar ons evenement en beleef een onvergetelijke ervaring met Bumblebee. Maak foto’s, luister naar zijn stoere stem en geniet van de spectaculaire aanwezigheid van deze geliefde Transformer. Dit wil je niet missen!

Het definitieve programma vind je hieronder.

10.00 – 21.00: Braderie

12.00 – 17.00: Live entertainment. Transformer Bumblebeet: Swingend duo Los del Sol Caribbean Brass International

14.30 – 15.00: Dansschool FunkyFeet

11.00 – 18.00 uur: DJ

13.00 – 18.00: Tropical Kids Party

18.30 – 23.00: Qmusic The Party

21.15 -21.45: Prijs uitreiking

23.00: Vuurwerkshow

Deel dit evenement

bottom of page